ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ MY KERKYRA


Αγαπητοί αναγνώστες, φίλοι του My Kerkyra magazine, σας καλοσωρίζω στο ανοιξιάτικο τεύχος μας.

Η Κέρκυρα την άνοιξη είναι πραγματικά εκπληκτική. Η φύση αναγεννάται, ανθίζει, δημιουργώντας ένα καταπληκτικό σκηνικό πολλαπλών συνδυασμών χρωμάτων και μεθυστικών αρωμάτων που κάνουν το νησί μας όχι μόνο καταπράσινο αλλά πολύχρωμο.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο εορτασμός του Πάσχα στην Κέρκυρα αποτελεί μία μοναδική εμπειρία που πρέπει να ζήσετε. Η φυσική ομορφιά, η ιδιαίτερη πολιτιστική κληρονομιά με τα ξεχωριστά ήθη και έθιμα σε συνδυασμό με την κουλτούρα των Κερκυραίων, αποτελούν την ιδανική συνταγή για να περάσετε ένα αξέχαστο Πάσχα. Στις σελίδες του περιοδικού μας θα βρείτε αναλυτικά όλα τα ήθη και έθιμα του κερκυραϊκού Πάσχα, καθώς και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Επίσης θα βρείτε πολλά άρθρα για όλη την οικογένεια που πιστεύουμε να σας κρατήσουν όμορφη συντροφιά.

Στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας, επιλεγμένες επιχειρήσεις της Κέρκυρας σας προσφέρουν εκπτωτικά κουπόνια τα οποία μπορείτε να βρείτε στη σελίδα 65 του περιοδικού μας. Κόψτε τα κουπόνια και χρησιμοποιήστε τα . Σίγουρα θα κερδίσετε!!

Εμείς, ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις που προσέφεραν στο περιοδικό μας αυτές τις εκπτώσεις προς όλους εσάς που αναγνωρίζετε και αγαπάτε την προσπάθεια που κάνουμε.

Με τη δική σας στήριξη μπορούμε να κάνουμε πολλά...

Ο εκδότης

Θωμάς Σπ. Κατσαρός

Copyright 2009 Simplex Celebs All rights reserved Designed by SimplexDesign